Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

LYXIGARE VEGETARISK MAT

Hållbarhet

LETAR DU VEGOINSPIRATION?

Om du letar efter inspiration till vegetariska recept som är lätta att laga, hälsosamma och billiga, har du kommit rätt! Här hittar du en mängd olika middagstips både för nybörjare och proffs inom vegetarisk mat. Vi har allt från enkla och billiga vardagsrätter till lyxigare vegetariska biffar och pasta. Vi har också samlat ihop recept med näring och mycket grönsaker, så att du kan äta gott med gott samvete både för miljön och hälsan. Oavsett om du är vegetarian eller bara vill äta mer vego, har vi något för alla. Kolla in våra vegetariska recept och hitta din nästa favoritmiddag!

Kreativiteten är ditt bästa verktyg! Att laga mat med rester eller produkter som annars hade slängts är det bästa du kan göra både för klimatet och din plånbok

#Whateverterian

MAT UTAN SVINN -  UPPTÄCK DIN KREATIVITET!

Har du någonsin tänkt på hur mycket mat som går till spillo i ditt hem varje vecka? Tyvärr är matavfall ett stort problem inte bara för vår plånbok, utan även för vårt klimat. Men det finns bra nyheter - det finns enkel lösningar för att minska matavfallet och det är att laga mat utan svinn.

Ett bra sätt att börja är att planera dina måltider i förväg. Genom att veta vad du ska laga kan du undvika att köpa för mycket mat som sedan går till spillo. Det är också bra att ta till vara på rester och använda dem i nya recept, vi menar, hur kul är det inte att gå loss i köket och testa nya smakkombinationer?!

Så tänk på att vara mer medveten om maten du köper, planera dina måltider och testa vegetariska alternativ. Du kommer inte bara att spara pengar, utan också bidra till ett hållbarare klimat. Och om du behöver inspiration, testa några av recepten nedan - i samtliga använder vi delar av grönsaker som oftast går till spillo!

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.