Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

DET SENASTE FRÅN HÄLSANS KÖK

Hållbarhet
Visst händer det ofta att man blir sugen på mat, men det finns varken tillräckligt många ingredienser hemma eller kasnke orken att dra igång et tstort matprojekt. Vi har samlat 5 av våra favoritmiddagar, gjorda på ingredienser vi ofta har hemma och som är båda lätta att laga och riktigt goda!

Recepten grundar sig på 5 st huvudingredienser, sen lägger vi till lite kryddor eller vanliga grönsaker som du förmodligen hittar hemma för att spica till smakerna ytterligare

Hållbarhet
Finns det något bättre än långa bruncher med familj och vänner under helgerna? Vi har samlat recept för att göra påsken till något mer än de klassiska äggen, för det allra viktigaste är väll att äta gott tillsammans?
På vår brunchmeny serverar vi Sensational burger sliders, en krispig sallad, Varm shakshuka, små mini wraps och nuggetsnacks. Enjoy!
Hållbarhet
Är du sugen på en krispig crunch? Vill du sätta tänderna i något saftigt? Vi hör dig! Möt vår nya sensationellt goda Crispy Mini Filet. Denna mångsidiga och läckra vegetariska filé ger en saftig crunch till alla måltider. Det är därför vi kallar den för Plant-Based Perfection.
Hållbarhet
Om du letar efter inspiration till vegetariska recept som är lätta att laga, hälsosamma och billiga, har du kommit rätt!

SE NYHETER

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.