Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liten i storlek, stor i smaken

Hållbarhet

Är du sugen på en krispig crunch? Vill du sätta tänderna i något saftigt? Vi hör dig! Möt vår nya sensationellt goda Crispy Mini Filet. Denna mångsidiga och läckra vegetariska filé ger en saftig crunch till alla måltider. Det är därför vi kallar den för Plant-Based Perfection. 

Bli kreativ med våra sensationella produkter

Vår nya Sensational Crispy Mini Filet är det senaste tillskottet i vårt Hälsans kök sortiment. Vi har redan många olika produkter, och nu har vi fått Crispy Mini Filet som inspirerar dig att laga de mest utsökta vegetariska och veganska rätter du kan tänka dig. Vi vet att du gillar att prova nya saker, så låt din kreativitet få fritt spelrum och börja laga mat!

Tillverkad med en nypa kärlek och alla de rätta ingredienserna

Crispy Mini Filet bevisar att det går att kombinera en läcker upplevelse med god kosthållning. Vår nya Crispy Mini Filet är tillverkad av växtbaserade ingredienser och innehåller mycket protein. Samtidigt är den en rik källa till värdefulla fibrer.

Panerade till perfektion och oemotståndliga i alla rätter

Sensational Crispy Mini Filet är krispig på utsidan och saftig på insidan. Den är dessutom klar på bara några minuter, så du kan laga något gott även under de mest hektiska dagarna. Filén är perfekt som ett balanserat mellanmål, med sallad till lunch eller varför inte i tacon till middag. Dessutom är den helt veganskt. Vad sägs om en fantastisk växtbaserad upplevelse?

 

Du kan tillaga vår mini file i många olika rätter och kök. Den gör underverk i en pokebowl, på en wrap och till och med med en goda dipsåser. Gå och upplev den nya Crispy Mini Filet själv och hitta ditt favoritrecept nedan.

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.