Skär eller riv moroten i små stavar. Skär rädisorna och jordgubbarna i skivor. Skär mangon och avokadon i tärningar. Tillsätt några droppar citron i avokadon så att den inte blir brun.
Ingredienser
1 paket Hälsans kök Cripsy Mini Filet
2,5 dl kokt basmatiris
1/2 liten avokado
1 liten morot
2 msk edamame
2 små rädisor
4 blad grönkålsgroddar
1/2 liten mango
2 jordgubbar
0,5 dl misopasta
2 tsk risvinäger
1 tsk dijonsenap
1 msk citronsaft
2 msk vatten
1 msk agavesirap
Crispy Mini filet i en risbowl
Salt, sött och krispigt? Vårt veganska risbowlrecept täcker allt, gjort med Hälsans Kök Crispy Mini Filet. Det är perfekt för en balanserad och mättande middag. Upplev smakerna själv!
TILLAGNING
1. Förbered grönsakerna
2. Förbered den sensationella krispiga minifilen
Tillaga Hälsans Kök Crispy Mini Filet enligt förpackningens instruktioner.
3. Sätt ihop din risskål
Lägg riset i mitten av en skål och resten av ingredienserna runt omkring. Lägg minifiléerna ovanpå.
4. Rör ihop såsen
Till såsen behöver du: 0,5d miso, 2 msk vatten, 2 tsk risvinäger, 1 tsk dijonsenap, 1 msk citronsaft, 1 msk agavesirap. Blanda alla ingredienserna kraftigt i en liten skål.
5. Ringla såsen över din bowl och njut!
Smaksätt salladen med såsenoch njut av din risbowl full av godsaker!
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
116 gram
Energi
954 kilokalorier
fetter
12.9 gram
Protein
37 gram
Shake things up at home
99 recipes found
11 produkter