Tillaga Hälsans Kök grönsaksbollarna i en stekpanna med lite olja tills de är genomvärmda eller följ instruktionerna på baksidan av ugnen.
Ingredienser
400 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
100g färsk babyspenat, tvättad
150g rivna morötter
150 g rödkål
10g trädgårdskrasse
300 g hummus
4 tunnbröd
Blandad kon med grönsaksbollar
Letar du efter ett vegetariskt och superenkelt street food-recept? Med Hälsans Kök Plant-based Balls och denna vegetariska kotte, glädja alla smaklökarna runt bordet utan att spendera timmar med att laga mat!
TILLAGNING
1. Hälsans Kök Grönsaksbollar
2. Forma konen
Gör en tunnbrödskon genom att använda en vass kniv för att skära in från ena kanten till mitten, vik tunnbrödet i en konform och fäst med ett spett.
3. Garnera struten
Fyll struten med spenat, morötter och kål, häll i hummusen och häll 6 eller 7 bollar ovanpå. Garnera med lite trädgårdskrässe och servera direkt när den är varm! Njut av !
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
511.3 kilokalorier
fetter
21 gram
Protein
31.1 gram