Låt russinen dra i varmt vatten i ca 10 minuter och tvätta salladen. Använd en gaffel och blanda den råa couscousen i en grund form med 2 matskedar olivolja.
Ingredienser
Couscous grönsaks- och örtsallad med vegetarisk schnitzel
TILLAGNING
Koka upp ca 200 ml vatten och häll det över couscousen så att den precis täcks. Låt couscousen dra i 5 minuter tills allt vatten absorberats. Fluffa couscousen med en gaffel.
Skär under tiden sellerin och vårlöken i tunna skivor och paprikan i små bitar. Grovhacka örterna. Blanda ner grönsakerna och örterna i couscousen och smaka av med citronsaft, olivolja, salt och peppar.
Stek Hälsans kök Schnitzler knaprig enligt anvisningarna på förpackningen. Dela salladen i 2 djupa tallrikar med couscoussalladen ovanpå.
Skär schnitzlarna i strimlor, dela på salladen och garnera med grovt plockade örter.
