Gör först ditt blomkålsris. Separera löven på din blomkål från resten, men släng dem inte! Riv blomkålen med ett rivjärn
         Serving 
         1 portion
        1 portion
      
      
             1 portion
        1 portion
      
         Varaktighet 
         37 MIN
        37 MIN
      
      
            
         SVÅRIGHETSGRAD 
         Mellanliggande
        Mellanliggande
      
      
            
      
            Ingredienser
1/2 paket Hälsans Kök Filet Pieces
      
  1 liten blomkål (full)
      
  1 lök
      
  1 vitlöksklyfta
      
  Färsk ingefära
      
  1 purjolök
      
  1 röd paprika
      
  1 chilipeppar
      
  1 msk hoisinsås
      
  1 msk sojasås
      
  1 näve cashewnötter
      
  Vegetariska blomkålsris med Filet Pieces
Du behöver inte kasta ut dina blomkålsblad, använd dem i detta härliga vegetariska och asiatiskt inspirerade recept!
TILLAGNING
1. Gör ditt blomkålsris.
      
            2. Skär alla grönsaker.
      
            Hacka löken, röd paprika, purjolök och chilipeppar. Hacka även vitlök och ingefära.
3. Stek ihop kryddorna, grönsaker och Hälsans Kök Filet pieces
      
            Tillsätt din sojasås, chilipeppar, vitlök och ingefära i en kastrull med lite olivolja. Lägg efteråt på blomkålsbladen, alla grönsaker och såklart Hälsans Kök Filet Pieces. Du kan också lägga till hoisinsås.
4. Dags att servera!
      
            Äntligen kan du servera! Tillsätt din grönsaksblandning till ditt blomkålsris och toppa det med några cashewnötter. Njut av!
NÄRINGSINNEHÅLL
          PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
                                      66.7 gram
                              Energi
                                      538.9 kilokalorier
                              fetter
                                      14.4 gram
                              Protein
                                      40.6 gram
                               
   
