Inget slöseri med blomkålsris

Vegetariska blomkålsris med Filet Pieces

Serving 1 portion
Varaktighet 37 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Mellanliggande

Ingredienser

1/2 paket Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten blomkål (full)
1 lök
1 vitlöksklyfta
Färsk ingefära
1 purjolök
1 röd paprika
1 chilipeppar
1 msk hoisinsås
1 msk sojasås
1 näve cashewnötter
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegetariska blomkålsris med Filet Pieces

Du behöver inte kasta ut dina blomkålsblad, använd dem i detta härliga vegetariska och asiatiskt inspirerade recept!

TILLAGNING

1. Gör ditt blomkålsris.

Gör först ditt blomkålsris. Separera löven på din blomkål från resten, men släng dem inte! Riv blomkålen med ett rivjärn

2. Skär alla grönsaker.

Hacka löken, röd paprika, purjolök och chilipeppar. Hacka även vitlök och ingefära.

3. Stek ihop kryddorna, grönsaker och Hälsans Kök Filet pieces

Tillsätt din sojasås, chilipeppar, vitlök och ingefära i en kastrull med lite olivolja. Lägg efteråt på blomkålsbladen, alla grönsaker och såklart Hälsans Kök Filet Pieces. Du kan också lägga till hoisinsås.

4. Dags att servera!

Äntligen kan du servera! Tillsätt din grönsaksblandning till ditt blomkålsris och toppa det med några cashewnötter. Njut av!

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
65.2 gram
Energi
576.6 kilokalorier
fetter
17 gram
Protein
45 gram