Inget slöseri med blomkålsris

Blomkålsris med Filet Pieces

1 portion
37 MIN
Mellanliggande

Ingredienser

1/2 paket Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten blomkål (full)
1 lök
1 vitlöksklyfta
Färsk ingefära
1 purjolök
1 röd paprika
1 chilipeppar
1 msk hoisinsås
1 msk sojasås
1 näve cashewnötter
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Gör först ditt blomkålsris. Separera löven på din blomkål från resten, men släng dem inte! Riv blomkålen med ett rivjärn

Hacka löken, röd paprika, purjolök och chilipeppar. Hacka även vitlök och ingefära.

Tillsätt din sojasås, chilipeppar, vitlök och ingefära i en kastrull med lite olivolja. Lägg efteråt på blomkålsbladen, alla grönsaker och såklart Hälsans Kök Filet Pieces. Du kan också lägga till hoisinsås.

Äntligen kan du servera den! Tillsätt din grönsaksblandning till ditt blomkålsris och toppa det med några cashewnötter. Njut av!

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
576.6 kilokalorier
Protein
45 gram
kolhydrater
65.2 gram
fetter
17 gram