stick bark

Poke bowl med vegetarisk schnitzel

2 portioner
55 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Schnitzel
½ aubergine
½ zucchini
1 stor tomat
1 avokado
1 msk sesamfrön
1 gurka
200 g brunt ris
4 matskedar granatäpplekärnor
Två nävar lammsallad
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1. 1

Värm ugnen till 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper.

2. 2

Koka det bruna riset enligt anvisningarna på förpackningen.

3. 3

Skär aubergine och zucchini i tjocka skivor, gnid in med olivolja och bred ut på bakplåtspapper.

4. 4

Skär tomaten på mitten, gnid in med olivolja och lägg även den på bakplåten. Krydda grönsakerna med salt och peppar och ställ in dem i ugnen i 20 minuter.

5. 5

Grädda schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

6. 6

Dela riset mellan två skålar. Avsluta varje skål med en halv tomat, några skivor zucchini och aubergine, en halv avokado och lite lammsallad.

7. 7

Använd en grönsaksskalare för att göra strimlor av gurkan och fördela mellan båda skålarna.

8. 8

Garnera avokadon med lite sesamfrön och fördela granatäpplekärnorna över båda skålarna. Avsluta på slutet med den skivade schnitzeln.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
867.4 kilokalorier
Protein
33.1 gram
kolhydrater
116.1 gram
fetter
29.6 gram