Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Mediterranean No Waste Pasta a la Norma

VEGAN PASTA NORMA RECEPT

Serving 4 portioner
Varaktighet 30 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filet pieces
400 g dinkel- eller fullkornsspaghetti
1 aubergine
2 vitlöksklyftor
1 burk tärnade tomater (400 g)
2 msk kapris
2 tsk torkad oregano
1 knippe färsk basilika
olivolja för stekning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGAN PASTA NORMA RECEPT

Du bör prova denna läckra veganska rätt med Hälsans kök Filet pieces, aubergine, kapris och basilika, inspirerad av det italienska köket! Det är en perfekt rätt för en enkel vegetarisk middag, eller om du behöver lunch idéer!

Variera din vegetariska matlagning med Hälsans Kök Vegan Filet Pieces Dessa mångsidiga filébitar har en utsökt mjuk textur. Våra veganska filébitar är gjorda av sojaprotein och är ett snabbt och gott sätt att addera protein och fiber till dina måltider.

Hälsans Kök Vegan Filet Pieces är enkla att lägga till massor av vegetariska rätter som grytor, sallader, curryrätter eller här som i en pasta. Njut av smaken och texturen på Hälsans Kök Vegan Filet Pieces. Våra veganska filébitar är gjorda av sojaprotein och är ett snabbt och gott sätt att addera protein och fiber till dina måltider.

TILLAGNING

1. Förbered aubergine och gör tomatsås

Skär auberginen i ca 2 cm tärningar, lägg dem i ett durkslag, strö över salt och låt dem stå i 10 minuter. Fräs under tiden vitlöken i lite olja och tillsätt de tärnade tomaterna. Koka upp och låt puttra i cirka 10 minuter tills du har en tjock sås.

2. Koka pasta och stek aubergine

Koka upp lite vatten och koka pastan enligt anvisningarna. Skölj under tiden auberginen kort, torka av och stek den i lite olja tills den är gyllenbrun. Strö dem med oregano. Stek kapris och hälften av basilikan (grovt hackad) tillsammans.

3. Stek Filet pieces

Stek Hälsans Kök Filet Pieces tills de är gyllenbruna enligt instruktionerna på förpackningen. Häll av pastavattnet, men samla upp det för senare användning.

4. Garnera, servera och njut av din No Waste-skapelse!

Häll ner såsen med filébitarna i pastan, rör om och servera. Garnera med resten av den färska basilikan. Du kan också lägga till lite riven vegansk ost om du vill.

chef_cooking

MATLAGNINGSTIPS

Inget avfallstips
Det överblivna pastavattnet är utmärkt för att vattna växter. (så länge inget salt eller olja tillsätts)
Nyttigt med fullkorn!
Med fullkornspagetti blir den här rätten riktigt näringsrik och passar både som en enkel vardagsräddare bland dina hälsosamma middagsrecept som när du behöver matidéer inför helgen
Smyg ner grönsaker!
Vill du servera rätten till barn och smyga ner lite extra näring till dem? En pastasås är perfekt! Hacka ner den överblivna broccoliskälken, vitkålen eller annan grönsak du har hemma. Har du inte tid att finhacka? Det fungerar lika bra att hacka ner dem i en matberedare, så är det klart på bara några sekunder!
NÄRINGSINNEHÅLL

PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
89.5 gram
Energi
563.9 kilokalorier
fetter
10.2 gram
Protein
34.9 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
FRESTAD ATT TESTA VÅRAT GODA VÄXTBASERADE UNIVERSUM?

Få munvattnande växtbaserade recept, rabatter och smakrika tips i din inkorg.