Plant-based Burger

 

Våra veganska burgare går snabbt att tillaga i ugn, stekpanna eller på grillen.Hälsans Kök Plant-based Burgers är baserade på soja-och veteprotein. Ett fantastiskt växtbaserat alternativ som kan serveras på traditionellt vis med hamburgerbröd, härliga pommes frites och en fräsch grönsallad.

Rich in protein

Product details

Rehydrerat SOJA-/SOYA PROTEIN (58,5%), rehydrerat VETE-/HVETE-/HVEDEPROTEIN (13%), vatten/vann, vegetabilisk olja/olje (solros/solsikke, raps i varierande proportion), lök/løk/løg, majsstärkelse/mais-/majs- stivelse, stabiliseringsmedel/stabilisator (metylcellulosa, karragenan), salt, vinäger/eddik/eddike, jästextrakt/gjær-/gærekstrakt, aromer/aroma, lök-/løk-/løgpulver, vitlöks-/hvitløks-/hvidløgspulver, maltextrakt (KORN/BYGG/BYG), färgämne/fargestoff/farvestof (karamelliserat socker/sukker), rökt/røkt/røget maltodextrin, kryddor/krydder/ krydderi, surhetsreglerande medel/surhedsregulerende middel (citronsyra/-syre).

Kan innehålla/inneholde: ÄGG/EGG/ÆG, SESAMFRÖN/¬FRØ, SELLERI och SENAP/SENNEP.

PRODUKTINFORMATION
  • Per 100g
  • Per portion
  • % RI*
Energi
662 kJ / 158 kcal
Fett
6,0 g / 0,7 g
Kolhydrat
8,0 g / 1,0 g
Fiber
4,0 g
Protein
16 g
Salt
1,50 g

* Referensintag/Referanseinntak för en genomsnittlig vuxen/voksen (8 400 kJ/2 000 kcal). Förpackningen/Pakken innehåller 4 portioner. Kraftigt saltat.*Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal). Pakkaus sisältää 4 annosta. Voimakassuolainen.

*Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och vi ber dig därför att alltid kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.

 

TILLAGNING FRÅN FRYST

Stekpanna

Värm lite olja på medelvärme i en stekpanna.Lägg i burgarna och stek under 3 - 5 min. Vänd då och då.

Ugn (200°C)

Värm ugnen till 200°C. Lägg burgarna i en lättsmord ugnsform. eller på en plåt med bakplåtspapper, och värm i mitten av ugnen i 8-10 minuter. Vänd efter halva tiden.

Grill/BBQ

Grilla i 5 min. Vänd då och då.