Plant-based Balls

Hälsans kök Plant-based Balls är ett växtbaserat alternativ till traditionella köttbullar. Våra veganska bullar är gjorda på en bas av soja- och veteprotein och är uppskattade av både stora och små. Passar lika bra till pasta som på ett grillspett.

icon_frozen

Product details

Rehydrerat SOJA-/SOYA PROTEIN (47%), vatten/vann, rehydrerat VETE-/HVETE-/HVEDEPROTEIN (14%), vegetabilisk olja/olje (solros/solsikke, raps i varierande proportion), majsstärkelse/maisstivelse/majsstivelse, stabiliseringsmedel/stabilisator (metylcellulosa, karragenan, guarkärnmjöl/guarkjernemel/guargummi), salt, lök-/løk-/løgpulver, proteinhydrosylat (VETE/HVETE/HVEDE), maltextrakt (KORN/BYGG/BYG), jästextrakt/gjær-/gærekstrakt, rödbets-/rødbete-/rødbedepulver, vitlöks-/hvitløks-/hvidløgspulver, kryddor/krydder/krydderi, arom/aroma.

Kan innehålla/inneholde: ÄGG/EGG/ÆG, SESAMFRÖN/¬FRØ, SELLERI och SENAP/SENNEP.

PRODUKTINFORMATION
  • Per 100g
  • Per portion
  • % RI*
Energi
735 kJ / 175 kcal
Fett
5,0 g / 0,6 g
Kolhydrat
10 g / 1,0 g
Fiber
5,0 g
Protein
20 g
Salt
1,40 g

* Referensintag/Referanseinntak för en genomsnittlig vuxen/voksen (8 400 kJ/2 000 kcal). Förpackningen/Pakken innehåller 4 portioner. Kraftigt saltad.*Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal). Pakkaus sisältää 4 annosta. Voimakassuolainen.

*Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och vi ber dig därför att alltid kontrollera informationen på produktens förpackning före användning.

TILLAGNING FRÅN FRYST

Stekpanna

Värm lite olja på medelvärme i en stekpanna. Lägg i bullarna och stek under 6-8 minutes. Vänd då och då.

Ugn (200°C)

Värm ugnen till 200°C. Lägg bullarna i en lättsmord ugnsform. eller på en plåt med bakplåtspapper, och värm i mitten av ugnen i 8-9 minuter. Vänd efter halva tiden.