Skip to main content

Veganska snittar

  • ca 30-40 st

  • 20 - 30 Min

  • 0 kcal

Innehåller: Gluten

Ingredienser

  • 1 paket Hälsans Kök Soja Chorizo
  • 1 baguette
  • Förslag på topping:
  • pesto
  • marinerad kronärtskocka
  • vegansk aioli
  • avokado
  • cocktailtomater
  • färska örter

1. Skär baguetten och chorizon i skivor.

2. Stek korven i olja tills den fått fin färg.

3. Bre pesto, aioli eller avokado på brödskivorna, lägg på korven och toppa med kronärtskocka, cocktailtomater eller färska örter.

 

Vegansk aioli

1. Häll kikärtsspadet och vitlöken i en mixerkanna.

2. Mixa och häll ner oljan lite i taget tills det blivit en lagom tjock majonnäs. Smaka av med salt.

 

Ingredienser:

½ dl kikärtsspad

Ca 1 dl matolja

1 vitlöksklyfta

salt

 

Tips! Använd glutenfri baguette för glutenfria snittar.