Skip to main content

Italienska tapas med Veggie Bakes

  • 2

  • 15 - 20 Min

  • 0 kcal

Innehåller: Gluten

Ingredienser

  • 1 paket Veggie Bakes ‘Italian’ från Hälsans Kök
  • 1 tsk olivolja att steka i
  • 1 avokado
  • citron
  • 2 nävar ruccola
  • 1 tomat
  • 2 skivor mozzarella
  • 2 msk pesto
  • 1 msk rostade pinjenötter
  • salt och peppar

Gör så här:

1. Halvera avokadon, ta bort kärnan och gröp ur den från skalet. Skär avokadon i skivor och smaksätt med citron, salt och peppar. Skär tomaten och mozzarellan.

2. Dela Veggie Bakes i två bitar. Värm upp olivoljan i en stekpanna på medium värme och stek Veggie-halvorna på båda sidorna i ca 5-8 minuter totalt.

3. Täck två Veggie Bakes-halvor med ruccola, avokado, tomat och mozzarella.

4.. Skeda över pesto och lägg på de andra Veggie Bakes-halvorna som lock. Toppa med rostade pinjenötter.