Skip to main content

INCREDIBLE BURGER - En otroligt saftig vegoburgare!

Hälsans köks Incredible Burger liknar, smakar och lagas precis som en klassisk hamburgare

 

100% Vego, 100% Incredible!

Trots att fler och fler konsumenter byter ut köttet mot grönsaker och trots att de flesta är medvetna om att det skulle vara gynnsamt både för livskvaliteten och vår miljö att äta mindre kött så har de flesta hushåll fortfarande kött på menyn nästan varje dag. Varför? Jo, hittills har växtbaserade alternativ till kött inte riktigt levt upp till konsumenternas förhoppningar om smak, konsistens, tuggmotstånd och upplevelsen som helhet. Allt detta blir nu utmanat av Hälsans köks nya Incredible Burger; burgaren som liknar, smakar och dessutom reagerar på stekningen som en burgare ska. Det är faktiskt svårt att tro på att den är vego!

Från och med nu kan till och med de allra mest inbitna köttätare och grillkonnässörer välja veganskt utan att kompromissa. Hälsans köks Incredible Burger är växtbaserad och har samma fylliga smak, saftighet, konsistens, utseende og lite rökiga doft som en vanlig hamburgare av kött. Den fräser till och med likadant när du steker den.

Växtbaserad

Vi har lagt över 30 års erfarenhet och kunskap om grönsaker i vår nya saftiga burgare. Hälsans köks Incredible Burger innehåller naturliga växtextrakt från rödbeta, morot och paprika som tillsammans imiterar hur en hamburgare av nötkött ser ut före, under och efter tillagningen. Den innehåller också naturliga proteiner av soja och vete och tillverkas med patentskyddade metoder som ger samma saftighet som en vanlig hamburgare har. Dessutom används hackad kokosolja till att ge den en lyxig fettmarmorering, och det känns i varje tugga.

Hälsans köks Incredible Burger – 100% vego, 100% incredible!

 

Incredible Burger 226g