Skip to main content

Grillad Soja Chorizo på spett

  • 4

  • 20 - 25 Min

  • 0 kcal

Innehåller: Gluten

Ingredienser

  • 1 paket Hälsans Kök Soja Chorizo
  • 0.5 ananas i tärningar
  • 4 dl ris
  • Koriander
  • 3 dl naturell yoghurt
  • 0.5 dl olivolja
  • Saften av ½ citron
  1. Tina korven i rumstemperatur i ca 15 minuter.
  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  3. Förbered dressingen: Blanda ihop yoghurt, olivolja och citronsaft. Ställ sedan svalt.
  4. Gör rent ananasen. Dela korven och ananasen i lika stora bitar. Trä ananas och korvbitarna på spett och lägg sedan på grillen.
  5. Servera spetten med ris, yoghurtdressing och strö över grovhackad koriander.