Skip to main content

Burgare med coleslaw

  • 4

  • 15 - 20 Min

  • 0 kcal

Innehåller: Gluten

Ingredienser

  • 4 st Hälsans Kök burgare
  • sallad
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 morötter, riven
  • 0.5 st kål, riven
  • 0.5 dl soja yoghurt naturell
  • 1 dl soja majonnäs
  • 3 msk citronsaft
  • 2 msk socker
  • 1 tsk salt
  1. Tvätta och rengör grönsakerna
  2. Coleslaw: Riv morötterna, kålen och lägg det i en bunke med yoghurt, majonnäs, citronsaft, socker och salt. Blanda väl och ställ svalt.
  3. Grilla Hälsans Kök Burgare och värm sedan brödet på grillen också.
  4. Servera din nygrillade burgare med coleslaw och sallad.