Trädgårdsgourmet sensationella marinerade bitar - italiensk stil

Vegansk wrap med Hälsans Kök Filet Pieces

Serving 2 portioner
Varaktighet 20 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Mellanliggande

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filet Pieces
1 zucchini
salt och peppar
50 g ruccola
1 avokado
1 citron
1 tomat
2 msk torkade tomater i olja
1 msk pinjenötter
2 st "piadine" wraps
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk wrap med Hälsans Kök Filet Pieces

Låt dig inspireras av det italienska köket och förbered veganska wraps med Hälsans Kök Filet Pieces!

TILLAGNING

1. Grilla zucchinin

Skär zucchini i diagonala skivor. Blanda dem med lite olja och smaka av med salt och peppar. Grilla dem på båda sidor av grillpannan på medelvärme tills grillränder syns.

2. Skär tomaterna och hacka avokadon

Skär tomaten i tärningar och de torkade tomaterna i mindre bitar. Halvera avokadon, ta bort stenen, skala skalet, skär köttet i bitar och strö över citronsaft.

3. Stek Hälsans kök Filet pieces

Stek Hälsans Kök Filébitar i lite olja i en stekpanna enligt anvisningar på förpackningen. Lägg piadinerna (eller annat bröd) kort i grillpannan för att värma upp dem.

4. Fördela grönsakerna och Filet bitarna, klart!

Fördela ruccolan över mitten av piadinerna och dela sedan avokadon, tomat, zucchini, stekta bitarna och torkade tomater över.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
50.4 gram
Energi
646.5 kilokalorier
fetter
30.4 gram
Protein
43.9 gram