d3b23376acbe5e9881e87730e90d6046_180104_Schnitzel_with_baked_baby_potatoes_with_tomato_salad_and_avocado_dressing.jpg

VEGETARISK SCHNITZEL MED BAKAD POTATIS, TOMATSALLAD OCH AVOKADO-DRESSING

Serving 4 portioner
Varaktighet 20 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

4st Hälsans Kök Ovo-Vegetarian Schnitzel (3st Schnitzel i ett paket)
500g färskpotatis
150 g machesallad
400g körsbärstomater
1 avokado
1 citron
2st vårlökar
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja extra jungfru
2 msk majonnäs
1 tsk senap
Valfritt: 1 tsk honung
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGETARISK SCHNITZEL MED BAKAD POTATIS, TOMATSALLAD OCH AVOKADO-DRESSING

Stekt potatis och sallad blir tillsammans med vår Schnitzel en perfekt middag. Oavsett oM du är vegeterian eller flixiterian kommer den här rätten gå hem!

TILLAGNING

1. Koka potatisne och stek den sen tillsammans med vitlök

Koka de skalade potatisarna al dente och häll ut vattnet. Halvera potatisen. Värm oljan i en stekpanna och stek potatisen gyllenbrun. Tillsätt skivad vitlök i sista minuten.

2. Stek Hälsans Kök Schnitzel

Förbered Hälsans Kök Schnizel enligt instruktionerna på förpackningen.

3. Skär och blanda salladen

Skölj och torka machesalladen, skär tomaterna i fjärdedelar, skiva vårlöken. Halvera avokadon. Skär halva advokadon i tärningar .

4. Blanda dressingen

Dressingen: Mixa med en stavmixer den andra halvan av avokadon, saften av 1/2 citron, 2 msk olivolja, 2 msk majonnäs, 1 tsk senap och eventuellt honung efter smak.

5. Lägg upp potatis, Schnitzel och sallad för servering!

Fördela sallad, tomater och avokadotärningarna över fyra tallrikar, garnera med vårlök och ringla över med dressingen. Skär den andra hälften av citronen i klyftor och servera med schnitzeln och stekta vitlökspotatisen.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
46.6 gram
Energi
459.7 kilokalorier
fetter
22.5 gram
Protein
18.9 gram