Pita med schnitzel

Pitabröd med vegetarisk schnitzel

Serving 2 portioner
Varaktighet 14 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Schnitzel
4 pitabröd
60 g tomater
20 g rödlök
10 g rucola
80 g majonnäs (eller vegansk majonnäs)
Lite harissås efter smak (eller söt chili)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Pitabröd med vegetarisk schnitzel

Detta är det perfekta vegetariska receptet att göra på några minuter för en snabb men utsökt lunch. Gör det och njut av det med vänner och familj!

TILLAGNING

1. Stek Hälsans Kök Schnitzels

Förbered Hälsans Kök Schnitzels enligt instruktionerna på förpackningen. Skär den i remsor och dessa i halvor.

2. Skiva grönsakerna och lägg i pitabrödet med majonäsen och harissa

Skär tomaterna i skivor och rödlök i julienne-remsor. Öppna pitabröd. Sprid den veganska majonnäs i ena halvan och harissasås i den andra.

3. Fyll pitabrödet med Schnitzel och sallad

Fyll med Schnitzels-remsorna, tomat-, lök- och rucculabladen. Valfritt: Grilla pitabröd snabbt för extra stekyta.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
57.2 gram
Energi
623.6 kilokalorier
fetter
30 gram
Protein
30.2 gram