Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Häll av vattnet och ringla över lite olivolja.
Ingredienser
Sensational Chorizo pastasallad med rostad aubergine, tomat & ricotta
TILLAGNING
Värm ugnen (eller grillen) till 220 ºC. Tärna auberginen i 3 cm stora bitar. Halvera tomaterna.
Finhacka vitlöken och blanda med grönsakerna samt lite olivolja, peppar, salt och oregano.
Fördela grönsakerna på en ugnsplåt (alternativt lägg grönsakerna i aluminiumpaket för tillagning på grillen). Rosta grönsakerna i ugnen eller på grillen i ungefär 15 minuter.
Stek korvarna i en grillpanna, stekpanna (med lite matlagningsolja eller smör) alternativt på grillen, i ungefär 8 minuter tills de är färdiglagade. Skär sedan korvarna i bitar.
Blanda grönsakerna med pasta, salt, peppar och olivolja enligt smak. Addera de skurna korvarna och garnera med ricotta och färsk basilika.