Värm upp 1 matsked olja i en stekpanna och brun löken tills den är karamelliserad (ca 5-10 minuter på låg värme). Lägg sedan åt sidan.
Ingredienser
2st Hälsans Kök Sensational Burgers eller Hälsans Köks Veganska Burgare
2 st hamburgerbröd
2 skivor ost
1 liten lök, skivad
1 tomat, skivad
2st majskolvar
50 g strimlad isbergssallad
1 msk olja att steka i
TILLAGNING
1. 1.
2. 2.
Lägg majskolvarna i en kastrull med kokande vatten, och låt skjuda under 5-8 minuter.
3. 3.
När majsen kokat klart, stek eller grilla majsen under 1 minut på hög värme. Spraya eller pensla lite olja på majskolvarna och vänd ofta.
4. 4.
Stek eller grilla hamburgarna enligt anvisningen på förpackningen. Lägg en ostskiva på burgaren under de sista minutrarna av tillagningstiden.
Rosta även hamburgerbrödet i stekpannan eller på grillen.
5. 5.
Dags att stapla ihop burgaren! Börja med botten-halvan av det rostade hamburgerbrödet, sprid på lite majonnäs och kethup, lägg lägg på sallad och tomat. Placera burgaren med ost ovanpå och tillsätt löken. Tillsätt sedan locket. Servera tillsammans med den grillade majsen.
Mums!
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
38 gram
Energi
534.4 kilokalorier
fetter
29.7 gram
Protein
26.6 gram