Noodle salad with ginger marinated grilled filets

Ingefärsmarinerade vegetariska filéer med nudelsallad

Serving 4 portioner

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets (4st filéer)
100 g glasnudlar
4 salladslökar
4 gulbetor
10 rädisor
färsk koriander
4 tsk riven ingefära
2 tsk riven vitlök
0,75 dl ljus soja
saften från 1 lime
1 msk sesamolja
1 msk agave eller lönnsirap
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Ingefärsmarinerade vegetariska filéer med nudelsallad

Ingefära, koriander och en saftig Hälsans kök Filet - perfekt kombo! En rätt som är enkel att tycka om, oavsett om du är vegan, vegeterian eller bara sugen på mer vego i livet

TILLAGNING

1. Koka nudlarna med salladslöken

Skär salladslöken i bitar. Koka nudlarna och lägg ner salladslöken på slutet. Spola nudlarna och löken i kallt vatten

2. Skär gulbetor och rädisor

Skär eller hyvla gulbetorna och rädisorna fint

3. Rör ihop marinaden och stek filéerna

Blanda alla ingredienser till marinaden. Stek filéerna och pensla sedan med marinaden. Använd den överblivna marinaden som dressing till nudelsalladen.

4. Redo för servering!

Servera och toppa med färsk koriander och sesamfrön.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
31.9 gram
Energi
273.7 kilokalorier
fetter
6.6 gram
Protein
13.1 gram