Garden Gourmet Sensationella marinerade bitar av asiatisk stil

Asiatisk sallad m. Hälsans Kök Filet Pieces

2 portioner
25 MIN
Mellanliggande

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten mango
Gurka
1 liten rödlök
1 lime
50 g böngroddar
½ röd paprika utan frön
2 matskedar cashewnötter
150 g risnudlar
1 tsk riven färsk ingefära
4 matskedar salt sojasås
1 tsk ingefärssirap
litet gäng färsk koriander
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1. 1

Skala och skär mango och gurka (oskalad) i skivor eller strimlor. Skär löken i ringar, ringla över limesaft av en halv lime och låt dem marinera. Rengör böngroddarna genom att ta bort de tunna trådarna från stjälkarna.

2. 2

Förbered nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och skölj dem under kallt vatten.

3. 3

Gör en dressing med sojasås, limejuice, riven ingefära, hackad röd paprika och ingefärssirap.

4. 4

Step Hälsans Kök Filet Pieces enligt instruktionerna på förpackningen. Blanda mangon med gurka, mango och rödlök. Krydda med lite dressing och fördela på tallrikarna.

5. 5

Lägg de bakade marinerade bitarna ovanpå och garnera med koriander och cashewnötter. Servera med resterande dressing.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
50.9 gram
Energi
514.4 kilokalorier
fetter
14.4 gram
Protein
45 gram