nuggets med dopp

VEGANSKA NUGGETS MED TRE OLIKA DIPPSÅSER

4 portioner

Ingredienser

1 paket Hälsans kök veganska nuggets (300g)
2 mango
1 paprika
120 g salladslök
1 röd chili
2 msk olivolja
4 dl gröna ärtor
2-3 tomater
4 filéer grillad paprika
1 dl hackad färsk mynta
1 dl hackad färsk koriander
1 dl hackad färsk persilja
2 vitlöksklyftor
1 tsk kummin
Salt
Peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1. 1.

Mangosalsa :Skala mangon och skär i små tärningar. Tärna paprikan och strimla salladslök. Kärna ur och finhacka chilin.
Blanda allt med olivolja och smaka av med salt och peppar.

2.

Grön ärtpesto: Blanda ärtor, vitlöks, färsk mynta, olivolja och citronsaft med en stavmixer och krydda med salt och peppar.

3.

Tomatsalsa: Blanda tomater, grillad paprika, persilja och kummin med en stavmixer och krydda med salt och peppar.

4.

Stek de veganska nuggets enligt anvisningarna på förpackningen och servera omedelbart med alla dippsåser.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
29.4 gram
Energi
340.7 kilokalorier
fetter
7 gram
Protein
16.8 gram