Förbered filébitar enligt instruktionerna på förpackningen.
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapper
80 g rödkål
120 g gurka
40 g romansallad
15 g lökspiror
40 g tomatchutney
TILLAGNING
1.
2.
Tvätta och skära gurka i remsor och rödkål i julienne-remsor.
3.
Blöt rispappret i kallt vatten i 10-15 sekunder (enligt förpackningsinstruktionerna) och lägg det på en tallrik. Gör rullarna en efter en så att de inte torkar ut.
4.
Placera sallad, lökgroddar, gurka, filébitar, tomatchutney och rödkål i mitten. Fukta fingrarna med vatten, vik sidorna mot mitten och rulla upp. Kulinariskt tips: Serveras med sojasås.
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
82.7 gram
Energi
500.9 kilokalorier
fetter
7.8 gram
Protein
23.2 gram