Marinerade vårrullar

Färska vårrullar med Hälsans Kök Filét Pieces

4 portioner
17 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapper
80 g rödkål
120 g gurka
40 g romansallad
15 g lökspiror
40 g tomatchutney
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Förbered filébitar enligt instruktionerna på förpackningen.

Tvätta och skära gurka i remsor och rödkål i julienne-remsor.

Blöt rispappret i kallt vatten i 10-15 sekunder (enligt förpackningsinstruktionerna) och lägg det på en tallrik. Gör rullarna en efter en så att de inte torkar ut.

Placera sallad, lökgroddar, gurka, filébitar, tomatchutney och rödkål i mitten. Fukta fingrarna med vatten, vik sidorna mot mitten och rulla upp. Kulinariskt tips: Serveras med sojasås.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
500.9 kilokalorier
Protein
23.2 gram
kolhydrater
82.7 gram
fetter
7.8 gram