Marinerade vårrullar

Färska vårrullar med Hälsans Kök Filét Pieces

Serving 4 portioner
Varaktighet 17 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapper
80 g rödkål
120 g gurka
40 g romansallad
15 g lökspiror
40 g tomatchutney
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Färska vårrullar med Hälsans Kök Filét Pieces

Ge din vanliga lunch en twist med dessa asiatiska vårrullar med Filét Pieces! Lätt, snabbt och helt vegan!

TILLAGNING

1. Stek Hälsans Kök Filet pieces

Förbered filébitar enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Strimla gurka och rödkål

Tvätta och skära gurka i remsor och rödkål i julienne-remsor.

3. Blöt rispappret en och en

Blöt rispappret i kallt vatten i 10-15 sekunder (enligt förpackningsinstruktionerna) och lägg det på en tallrik. Gör rullarna en efter en så att de inte torkar ut.

4. Lägg alla ingredienser på rispappret och vik ihop

Placera sallad, lökgroddar, gurka, filébitar, tomatchutney och rödkål i mitten. Fukta fingrarna med vatten, vik sidorna mot mitten och rulla upp.

chef_cooking

MATLAGNINGSTIPS

Kulinariskt tips:
Serveras med sojasås!
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
82.7 gram
Energi
500.9 kilokalorier
fetter
7.8 gram
Protein
23.2 gram