Marinerade vårrullar

Färska vårrullar med Hälsans Kök Filét Pieces

4 portioner
17 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
8 rispapper
80 g rödkål
120 g gurka
40 g romansallad
15 g lökspiror
40 g tomatchutney
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1. Stek Hälsans Kök Filet pieces

Förbered filébitar enligt instruktionerna på förpackningen.

2. Strimla gurka och rödkål

Tvätta och skära gurka i remsor och rödkål i julienne-remsor.

3. Blöt rispappret en och en

Blöt rispappret i kallt vatten i 10-15 sekunder (enligt förpackningsinstruktionerna) och lägg det på en tallrik. Gör rullarna en efter en så att de inte torkar ut.

4. Lägg alla ingredienser på rispappret och vik ihop

Placera sallad, lökgroddar, gurka, filébitar, tomatchutney och rödkål i mitten. Fukta fingrarna med vatten, vik sidorna mot mitten och rulla upp.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
82.7 gram
Energi
500.9 kilokalorier
fetter
7.8 gram
Protein
23.2 gram