Vegetarisk wrap med vegansk schnitzel

Schnitzel wraps med Coleslaw och Spicy Mayo

4 portioner
25 MIN
Mellanliggande

Ingredienser

2 förpackningar Hälsans kök schnitzel
4 stora tortillas
1/4 rödkål (ca 250 g)
1/4 vitkål (ca 250 g)
1 stor morot (ca 150 g)
50 g grönblandad sallad
1 rött äpple
saft av 1 citron + extra till såsen
solrosolja
3 msk vegansk majonnäs
2 msk vegansk yoghurt
1 msk ingefärssirap
1/2 tsk torkade chiliflakes
litet gäng platt persilja
salt-
peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1.

Värm ugnen till 200 ℃. Skär kål, morot och äpple i mycket tunna strimlor eller skär dem i skivor med en mandolinskärare.

2.

Krydda grönsakerna separat med salt och peppar. Strö över rikligt med citronsaft och låt dem 'marinera' vid sidan om i cirka 15 minuter. Gör såsen genom att blanda majonnäs, yoghurt, ingefärssirap och chiliflakes och tillsätt lite citronsaft efter smak.

3.

Grädda schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen och värm tortillorna i ugnen tills de är varma.

4.

Bred lite sås på en tortilla och fördela sallad, kål, morot och äpple ovanpå. Skär den stekta schnitzeln i strimlor, dela den ovanpå grönsakerna och lägg på lite mer sås ovanpå. Rulla till sist ihop tortillan och njut.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
677.5 kilokalorier
Protein
30.7 gram
kolhydrater
74.7 gram
fetter
28 gram