Nudelsallad med vegansk schnitzel

Vegan Crunchy Schnitzel Nudelsallad

Serving 2 portioner
Varaktighet 20 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Mellanliggande

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Schnitzel
150 g valfria nudlar
100 g kokt edamame
1 mango
1 avokado
1 röd paprika
1 rödlök
1/2 gurka
1 lime
solrosolja
4 msk Tamari-soja, eller annan lätt sojasås
2 matskedar sesamolja
1 cm färsk ingefära
några kvistar koriander
salt-
peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Crunchy Schnitzel Nudelsallad

Prova den goda Hälsans Kök Vegan Schnitzel med perfekt tuggmotstånd. De är täckta med goda brödsmulor som blir krispiga när den ugnsbakas eller steks för en utsökt smakkombination med den mjuka schnitzeln. Vår veganska schnitzel är rik på protein och är en källa till fiber.
Denna mångsidiga schnitzel passar bra ihop med många olika veganska rätter. Servera den med dina favoritgrönsaker eller som här i en nudelsallad! Schnitzlarna tar bara några minuter att tillaga vilket gör det här recpetet till en riktig vardagsräddare! Perfekt när du letar efter snabba middagsrecept och letar mat idéer för vegetarisk middagsmat!

TILLAGNING

1. Koka nudlarna och förbered mango och lök

Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen och skölj med kallt vatten. Skär mangohalvorna längs med gropen. Skär halvorna på längden i delar och skär bort köttet från skalet. Skär bitarna i skivor och sedan i strimlor. Skala och halvera löken och skär den sedan i tunna skivor.

2. Strimla gurka och skär avokadon i bitar

Skär gurkan med skal i skivor och sedan i strimlor. Halvera avokadon, ta bort kärnan, ta bort fruktköttet från skalet, skär i bitar och strö över limejuice.

3. Blanda nudlarna med såsen och grönsakerna. Stek Schnitxlarna

Blanda nudlar, mango, paprika, lök, gurka och avokado tillsammans. Blanda soja, sesamolja, ingefära, salt och peppar till dressingen och stek schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen tills de är knapriga under tiden.

4. Servera Schnitzlarna med nudelsalladen

Smaka av salladen med dressingen och servera resten separat. Fördela salladen på tallrikarna och skär schnitzlarna i strimlor. Lägg i schnitzeln i salladen och garnera med koriander.

chef_cooking

MATLAGNINGSTIPS

Extra hetta?
Vill du ha en extra hetta i din nudelsallad? Testa att bland i lite sriracha, sambal oelek eller chili flakes. Ofta finns något av det hemma i skafferiet!
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
122.3 gram
Energi
1094 kilokalorier
fetter
50.5 gram
Protein
38.8 gram