Picknick salladsburkar

Sallad med Hälsans Kök Falafel

Serving 2 portioner
Varaktighet 20 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g spenat
80 g körsbärstomater
80 g riven morötter
60 g kokta edamames
10 g pumpafrön
30 g hallon
5 msk extra jungfruolja
3 msk äppelcidervinäger
Salt och peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Sallad med Hälsans Kök Falafel

Sallader är perfekta för sommar, det vet vi. Men hur är det med en twist genom att lägga till falafel och presentera den i en vacker burk? 100% veganskt! Testa!

TILLAGNING

1. Stek Hälsans kök falafel & koka quinoan

Förbered Hälsans Kök falafels enligt anvisningarna på förpackningen. Koka quinoa enligt instruktionerna på förpackningen (eller köp beredd).

2. Skär körsbärstomaterna

Skär körsbärstomaterna i hälften.

3. Krossa hallon med olivolja och vinäger

Krossa hallon med en gaffel och tillsätt olivolja och vinäger. Krydda och blanda.

4. Montera salladen i glasburkarna

Häll vinägretten i burken. Sedan quinoa, edamame, morot, falafel och körsbärstomater. Avsluta spenatblad och pumpafrön.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
36.7 gram
Energi
654.6 kilokalorier
fetter
35.6 gram
Protein
20.9 gram