Förbered Hälsans Kök falafels enligt anvisningarna på förpackningen. Koka quinoa enligt instruktionerna på förpackningen (eller köp beredd).
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g spenat
80 g körsbärstomater
80 g riven morötter
60 g kokta edamames
10 g pumpafrön
30 g hallon
5 msk extra jungfruolja
3 msk äppelcidervinäger
Salt och peppar
TILLAGNING
1.
2.
Skär körsbärstomaterna i hälften.
3.
Krossa hallon med en gaffel och tillsätt olivolja och vinäger. Krydda och blanda.
4.
Häll vinägretten i burken. Sedan quinoa, edamame, morot, falafel och körsbärstomater. Avsluta spenatblad och pumpafrön.
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
36.7 gram
Energi
654.6 kilokalorier
fetter
35.6 gram
Protein
20.9 gram