Picknick salladsburkar

Sallad med Hälsans Kök Falafel

2 portioner
20 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g spenat
80 g körsbärstomater
80 g riven morötter
60 g kokta edamames
10 g pumpafrön
30 g hallon
5 msk extra jungfruolja
3 msk äppelcidervinäger
Salt och peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1.

Förbered Hälsans Kök falafels enligt anvisningarna på förpackningen. Koka quinoa enligt instruktionerna på förpackningen (eller köp beredd).

2.

Skär körsbärstomaterna i hälften.

3.

Krossa hallon med en gaffel och tillsätt olivolja och vinäger. Krydda och blanda.

4.

Häll vinägretten i burken. Sedan quinoa, edamame, morot, falafel och körsbärstomater. Avsluta spenatblad och pumpafrön.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
36.7 gram
Energi
654.6 kilokalorier
fetter
35.6 gram
Protein
20.9 gram