misosuppe

Japansk Miso Ramen Soppa

4 portioner
21 MIN
Mellanliggande

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filet Pieces
250 g ramennudlar
100 g shiitakesvamp
1 näve färsk spenat
100 g kokta edamamebönor
4 rädisor
4 morötter
100 g bimi
1 L misofond från en misofondkub eller fondpasta
svarta sesamfrön och shisho lila krasse till garnering
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Koka ramennudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skär shiitake, rädisor och morötter i skivor och halvera bimin på längden. Koka morötterna i 4 minuter tills de är knapriga och blanchera bimi och shiitake i 2 minuter.

Koka upp fonden. Stek Filet Pieces försiktigt enligt anvisningarna på förpackningen.

Dela ramennudlarna, några färska spenatblad, morötter, bimi, sojabönor, shii-take och Filet pieces i stora soppskålar.

Häll den varma buljongen över och garnera med rädisor, sesamfrön och shisho-krasse.

Utsökt med: spicy chili 'crisp' olja 150 ml olivolja 1 stor färsk chilipeppar 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 1 msk torkade chiliflakes 1 tsk riven färsk ingefära. Finhacka schalottenlök, vitlök och färsk paprika (frökött) och stek dem försiktigt utan att bryna i lite olja. 2. Tillsätt resten av oljan och ingefäran och låt svalna.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
705.1 kilokalorier
Protein
38.6 gram
kolhydrater
109.3 gram
fetter
14.4 gram