Mini wraps med veganska filébitar

Mini wraps med veganska filébitar

4 portioner
30 MIN
Mellanliggande

Ingredienser

Hälsans Kök Filet Pieces
4 små tortilla wraps
1 röd paprika
1 gul paprika
1 liten zucchini
1 rödlök
200 ml vegansk yoghurt
2 msk vegansk majonnäs
1 citron
lite cayennepeppar
lite dill
något salt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1.

Värm ugnen till 180 ºC. Värm grillpannan på låg värme. Skär paprika och zucchini i strimlor och löken i tunna halvringar.

2.

Stek grönsakerna knapriga i grillpannan. Stek Filet Bitar i lite olja på en panna några minuter. Fyll wrapsen med grönsakerna och grillade bitar och vik dem som en strut och fäst med ett spett. Lägg dem på en plåt och grädda dem precis innan servering i ugnen i några minuter tills de får ljus färg och håller formen.

3.

Blanda yoghurten med majonnäs och smaka av med citronsaft och skal samt salt och peppar. Blanda i den finhackade dillen Servera såsen med wraps

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
287.1 kilokalorier
Protein
22.3 gram
kolhydrater
33.2 gram
fetter
7 gram