Värm ugnen till 180º. Fukta tortillorna något med vatten och lägg dem i mikron i 30 sekunder.
Ingredienser
Krispiga minifiletacos med limesås
TILLAGNING
Pensla dem med olja och lägg dem på ugnsgallret, mellan två stänger som hur du skulle hänga kläder, det skapar tacosformen. Grädda i 10-15 minuter, tills de är lätt gyllene.
Förbered Hälsans kök Crispy Mini Filet i en panna med 2 msk olivolja, enligt anvisningarna på förpackningen.
Till såsen behöver du: 1 dl basilika, 1 dl persilja, 1 schalottenlök, 1 limejuice, ½ dl jordnötter (eller cashewnötter), ½ dl mandelmjölk, ¼ tsk salt och peppar. Lägg alla ingredienser till såsen i en mixer och mixa tills den är slät.
Lägg ingredienserna i dina tacoskal! Rödkål, sallad, Crispy Mini Filet, en halv limeklyfta och jalapeños. När du ska servera, ringla såsen efter smak.
