Tvätta och skär salladen i bitar. Lägg den som bas på en tallrik.
Ingredienser
Krispig minifilesallad
TILLAGNING
Förbered Hälsans KökCrispy Mini Filet i en panna med 2 msk olivolja tills den är gyllenbrun enligt anvisningarna på förpackningen. Skär dem i lagom stora portioner.
Skala och skiva avokadon. Strö över lite citronsaft så avokadon inte blir mörkt. Tvätta körsbärstomaterna och skär dem på mitten. Skala löken och skär den i julienne. Tips: för att mjuka upp smaken av löken, låt den marinera i kallt vatten ca 10 min
För att göra den rika salladsdressingen behöver du: 2 msk tahini, 2 msk olivolja, 1 tsk risvinäger, 1 msk agavesirap, 1 finhackad vitlöksklyfta, 2 msk citronsaft och ¼ tsk salt och peppar. Blanda ingredienserna i en skål och vispa med en gaffel tills det är emulgerat. Servera salladen med såsen som dressing.