Förbered brysselkålen och skär dem på mitten.
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Plant-based Balls
      
  600 brysselkål
      
  100 g granatäpplekärnor (frysta går också bra)
      
  1/2 knippe färsk persilja
      
  30 ml olivolja
      
  Brysselkål och granatäppelsallad med Plant-based balls
Hälsans kök Plant-based balls är lätta att tillaga och passar till mustiga såser som drar åt sig den läckra smaken. Oavsett om du gör traditionell pasta eller smårätter, är dessa smakrika mumsbitar ett spännande alternativ. Här har vi gjort en vinter variant med brysselkål!
TILLAGNING
1. Förbered brysselkålen
      
            2. Fräs brysselkålen tills de är bruna.
      
            Stek brysselkålen i en stekpanna med olja på hög värme tills de är bruna.
3. Lägg till Hälsans kök Plantbased balls
      
            Tillsätt Hälsan kök Plantbased balls och koka tills de är gyllenbruna och brysselkålen är al dente.
4. Tillsätt granatäpplekärnor, färsk persilja och hasselnötsolja.
      
            Precis innan servering tillsätter du granatäpplekärnor, färsk persilja och hasselnötsolja.
5. Klar för servering
      
            Krydda med salt och peppar.
NÄRINGSINNEHÅLL
          PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
                                      9 gram
                              Energi
                                      1016.6 kilokalorier
                              fetter
                                      107.5 gram
                              Protein
                                      8.1 gram
                               
   10
        10  
