Garden Gourmet Deluxetarian Burger

"Deluxe-tarian" hamburgare

Serving 2 portioner
Varaktighet 25 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Mellanliggande

Ingredienser

2 biffar Hälsans Kök Sensational Burger
50 g veganost
1 mogen fig
2 msk hummus
50 g spenatblad och några få lockiga (lolo bionda) sallad
1 litet grönt lockigt grönsallat
1 msk (färdig att äta) granatäpplefrön
2 msk yoghurt myntsås (se recept nedan)
2 gröna hamburgare (se recept), eller använd vanliga hamburgare
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

"Deluxe-tarian" hamburgare

Med Sensational burger, zucchini, fikon och hummus är detta defenitivt en grön Deluxbugrare värd sitt namn!

TILLAGNING

1. Skär och grilla zucchinin

Skär zucchini och veganost i skivor, grilla zucchinin i ca 2 till 3 minuter i en het grillpanna på båda sidor tills grillmärken visas och lägg åt sidan. Skär också fikonet i skivor.

2. Grilla burgarbröden

Grilla burgarbröden på bägga sidor så att de får lätta grillränder

3. Grilla Sensational Burger

Grilla Sensational burger enligt anvisningarna på förpackningen och lägg på skivor av vegansk ost när burgarna nästan är klara, så att osten börjar smälta

4. Montera din burgare!

Sprid botten av bröden med hummus. Täck med spenat och lägg burgarna med ost ovanpå. Lägg fikonskivor på osten och några blad av sallad. Redo att äta!

5. 5.

Sked yoghurtsås på den, strö över granatäpplefrön och lägg locken ovanpå

chef_cooking

MATLAGNINGSTIPS

Yoghurt mintsås:
Blanda 2 msk tjock yoghurt med 1 msk majonnäs. Tillsätt en hackad en liten vitlöksklyfta och några myntablad. Krydda med salt och peppar.
Grön bulle
För 7 hamburgare behöver vi: 1 paket vitt brödblandning (med jäst, 450 g), 300 g färsk spenat, 2 msk extra jungfruolja, 275 ml ljummet vatten, 1 msk kokosmjölk att borsta, sesamfrön och / eller vallmofrö. Förvärm ugnen till 180 ºC. Koka (rör om medan du lagar mat) kort spenat med lite vatten. Skölj under kallt vatten i ett durkslag och mala till puré i en köksmaskin. Blanda det i brödblandningen och tillsätt vatten och olivolja. Knåda och låt höjas enligt anvisningarna på förpackningen. Dela degen i 7 lika stora bitar och rulla till bollar. Forma dem till bollar genom att rulla degen under dina hål. Placera dem med sömsidan nedåt på ett oljevikt bakplåt eller på bakpapper. Pensla dem lätt med kokosmjölk och strö över sesamfrön och / eller vallmofrön. Låt dem höjas igen till dubbel volym och baka dem i cirka 15 minuter. De ska låta ihåliga när de tappas under.
NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
52.4 gram
Energi
576.1 kilokalorier
fetter
25.4 gram
Protein
23.9 gram