Trädgårdsgourmet sensationella marinerade bitar av asiatisk stil

Curry med kokos och Fileébitar

Serving 4 portioner
SVÅRIGHETSGRAD Mellanliggande

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Fileé bitar
1 liten blomkål
1 schalottenlök
200 g färsk spenat
3 generösa matskedar currypulver
1 msk tomatpuré
1 burk hackade tomater (400 ml)
1 burk kokosmjölk (400 ml)
salt och peppar
quinoa (eller ris) för servering
olivolja för stekning
koriander och rödpeppar för garnering (valfritt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Curry med kokos och Fileébitar

Bli inspirerad av Asiens rika rätter och gör den här läckra och kryddiga kokoscurryn med Hälsans Kök Filet-bitar

TILLAGNING

1. Stek schalottenlök och blomkålen med curry

Skala och hacka schalottenlöken och skär blomkålen i mindre bitar. Stek schalottenlök i lite olja i en stor kastrul. Stek blomkålsbitarna och tillsätt madras curry.

2. Tillsätt resterande ingredienser till curryn och koka upp quinoa

Fräs några minuter och tillsätt sedan tomatpurée. Stek en stund och tillsätt hackad tomat och kokosmjölk. Koka upp och låt sjuda på låg värme tills blomkålen är kokt. Tillred sedan din quinoa (eller ris) enligt instruktionerna på förpackningen.

3. Stek Hälsans kök Filet pieces.

Stek under tiden fileébitarna enligt instruktionerna på förpackningen. Smaka av med lite salt och peppar, lägg i spenaten och låt den steka med tills den krymper ihop.

4. Lägg Filet Pieces i curryn och gör klart för servering!

Blanda fileébitarna i curryn. Valfritt garnera med koriander och rödpeppar. Servera med quinoa (eller ris) och njut!

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
38.8 gram
Energi
516.4 kilokalorier
fetter
30.2 gram
Protein
29 gram