Trädgårdsgourmet sensationella marinerade bitar av asiatisk stil

Curry med kokos och Fileébitar

4 portioner
Mellanliggande

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Fileé bitar
1 liten blomkål
1 schalottenlök
200 g färsk spenat
3 generösa matskedar currypulver
1 msk tomatpuré
1 burk hackade tomater (400 ml)
1 burk kokosmjölk (400 ml)
salt och peppar
quinoa (eller ris) för servering
olivolja för stekning
koriander och rödpeppar för garnering (valfritt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1. 1

Skala och hacka schalottenlöken och skär blomkålen i mindre bitar. Stek schalottenlök i lite olja i en stor kastrul. Stek blomkålsbitarna och tillsätt madras curry.

2. 2

Fräs några minuter och tillsätt sedan tomatpurée. Stek en stund och tillsätt hakkad tomat och kokosmjölk. Koka upp och låt sjuda på låg värme tills blomkålen är kokt. Tillred sedan din quinoa (eller ris) enligt instruktionerna på förpackningen.

3. 3

Stek under tiden de asiatiska marinerade fileébitarna enligt instruktionerna på förpackningen. Krydda grytan med salt och peppar och låt spenaten i curry krympa.

4. 4

Blanda fileébitarna i curryn eller servera dem separat. Valfritt garnera med koriander och rödpeppar. Servera med quinoa (eller ris) och njut!

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
38.8 gram
Energi
516.4 kilokalorier
fetter
30.2 gram
Protein
29 gram