Rosenkohl Granatapfel

Brysselkål och granatäppelsallad med Plant-based balls

Serving 10 portioner
Varaktighet 25 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Plant-based Balls
600 brysselkål
100 g granatäpplekärnor (frysta går också bra)
1/2 knippe färsk persilja
30 ml olivolja
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Brysselkål och granatäppelsallad med Plant-based balls

Hälsans kök Plant-based balls är lätta att tillaga och passar till mustiga såser som drar åt sig den läckra smaken. Oavsett om du gör traditionell pasta eller smårätter, är dessa smakrika mumsbitar ett spännande alternativ. Här har vi gjort en vinter variant med brysselkål!

TILLAGNING

1. Förbered brysselkålen

Förbered brysselkålen och skär dem på mitten.

2. Fräs brysselkålen tills de är bruna.

Stek brysselkålen i en stekpanna med olja på hög värme tills de är bruna.

3. Lägg till Hälsans kök Plantbased balls

Tillsätt Hälsan kök Plantbased balls och koka tills de är gyllenbruna och brysselkålen är al dente.

4. Tillsätt granatäpplekärnor, färsk persilja och hasselnötsolja.

Precis innan servering tillsätter du granatäpplekärnor, färsk persilja och hasselnötsolja.

5. Klar för servering

Krydda med salt och peppar.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

Energi
1024.7 kilokalorier
fetter
108.3 gram
Protein
8.5 gram