zucchini spaghettisallad

Zucchini-spagettisallad med Hälsans Kök Filet Pieces

4 portioner
16 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök filet pieces
200 g zucchini spaghetti
60 g granatäpple
50 g pistaschmandlar
50 g bär
20 g veganost i grekisk stil
1,5 msk extra jungfruolja
10 g agavesirap
10 ml limejuice
Någon nyhackad koriander och mynta
Lite salt och vitpeppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1.

Förbered Hälsans Kök Filet Pieces enligt anvisningarna på förpackningen.

2.

Hacka pistagenötter grovt. Skär vegansk ost i grekisk stil i små kuber. Vispa oljan med limejuice, agavesirap och koriander och mynta. Kryddor, smaker och rättsmedel efter eget tycke.

3.

Blanda zucchini-spagetti med de sensationella bitarna, granatäpple, pistaschmandlar, bär och vegansk ost i grekisk stil. Blanda med vinägrett.

4.

TIPS: Byt ut koriander och mynta mot persilja. Strö sesam efter eget tycke.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
18.9 gram
Energi
288.7 kilokalorier
fetter
14.6 gram
Protein
22.8 gram