Garden Gourmet Sensationella marinerade bitar av asiatisk stil

Veganskt naanbröd med stekta filbitar

Serving 2 portioner
Varaktighet 20 MIN
SVÅRIGHETSGRAD Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
Gurka
¼ röd paprika
200 g babyspenat
4 korianderblad
1 rödlök
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
½ tsk malda spiskumminfrön
salt och peppar
olja för stekning
200 ml vegetabilisk yoghurt
2 naan bröd
4 myntablad
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Veganskt naanbröd med stekta filbitar

Prova detta läckra recept inspirerat av det asiatiska köket med naan och Hälsans Kök Filet Pieces med vegansk yoghurtsås!

TILLAGNING

1. Rör ihop yoghurtsåsen

Till yoghurtsåsen, riv gurkan grovt och ringla på en sil. Hacka paprika, vitlökskoriander och mynta och blanda med lite krossad spiskummin genom yoghurten. Krydda med salt och peppar.

2. Fräs grönsaker

Skär rödlök och paprika i bitar och pil och hacka vitlöken. Fräs paprika och lök i lite olja i några minuter och fräs vitlöken kort.

3. Stek Filet pieces och rösta naanbröden

Steg Hälsa Köks filébitar i annan stekpanna enligt instruktionerna på förpackningen. Häll igenom peppar-lökblandningen. Rosta bröden i en brödrost och skär dem.

4. Fyll bröden och servera!

Fyll brödet med lite spenat och toppa blandningen. Servera med den vegetariska yoghurtsåsen.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
104.1 gram
Energi
842.9 kilokalorier
fetter
21.2 gram
Protein
57.2 gram