Garden Gourmet Sensationella marinerade bitar av asiatisk stil

Veganskt naanbröd med stekta filbitar

2 portioner
20 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
Gurka
¼ röd paprika
200 g babyspenat
4 korianderblad
1 rödlök
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
½ tsk malda spiskumminfrön
salt och peppar
olja för stekning
200 ml vegetabilisk yoghurt
2 naan bröd
4 myntablad
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Till yoghurtsåsen, riv gurkan grovt och ringla på en sil. Hacka paprika, vitlökskoriander och mynta och blanda med lite krossad spiskummin genom yoghurten. Krydda med salt och peppar.

Skär rödlök och paprika i bitar och pil och hacka vitlöken. Fräs paprika och lök i lite olja i några minuter och fräs vitlöken kort.

Steg Hälsa Köks filébitar i annan stekpanna enligt instruktionerna på förpackningen. Häll igenom peppar-lökblandningen. Rosta bröden i en brödrost och skär dem.

Fyll brödet med lite spenat och toppa blandningen. Servera med den vegetariska yoghurtsåsen.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
842.9 kilokalorier
Protein
57.2 gram
kolhydrater
104.1 gram
fetter
21.2 gram