Garden Gourmet Sensationella marinerade bitar av asiatisk stil

Veganskt naanbröd med stekta filbitar

2 portioner
20 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Filét Pieces
Gurka
¼ röd paprika
200 g babyspenat
4 korianderblad
1 rödlök
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
½ tsk malda spiskumminfrön
salt och peppar
olja för stekning
200 ml vegetabilisk yoghurt
2 naan bröd
4 myntablad
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1. 1

Till yoghurtsåsen, riv gurkan grovt och ringla på en sil. Hacka paprika, vitlökskoriander och mynta och blanda med lite krossad spiskummin genom yoghurten. Krydda med salt och peppar.

2. 2

Skär rödlök och paprika i bitar och pil och hacka vitlöken. Fräs paprika och lök i lite olja i några minuter och fräs vitlöken kort.

3. 3

Steg Hälsa Köks filébitar i annan stekpanna enligt instruktionerna på förpackningen. Häll igenom peppar-lökblandningen. Rosta bröden i en brödrost och skär dem.

4. 4

Fyll brödet med lite spenat och toppa blandningen. Servera med den vegetariska yoghurtsåsen.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
kolhydrater
104.1 gram
Energi
842.9 kilokalorier
fetter
21.2 gram
Protein
57.2 gram