VEGETARISKA MARINERADE FILÉER MED QUINOA OCH GRÖN ÄRTHUMMUS

4 servings Serving

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets (4st filéer)
4 port Quinoa
250 g gröna ärtor (frysta)
1 paket fetaost (150g)
1 knippe färsk sparris
1 påse bladspenat (200g)
3 msk soja
2 msk honung
1 halvt granatäpple
olivolja (till stekning och marinad)
1 vitlöksklyfta
1 buljongtärning
citron efter smak
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Ta fram de gröna ärtorna ur frysen och låt dem tina. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen, ha gärna i buljong i vattnet.

Blanda ihop en marinad på soja, honung och olivolja. Pensla filéerna med marinaden och lägg dom på grillen eller i stekpannan. Grilla/stek även sparrisen.

För ärthummusen: Mixa ärtorna, citron, vitlök, lite olja samt salt och peppar med en stavmixer.

Gör en sallad med quinoan, sparrisen och bladspenat. Smula över fetaosten. Skär den grillade filéen i tunna skivor och lägg upp tillsammans med sallladen. Toppa med granatäppelkärnor. Servera tillsammans med ärthummusen!

Nutritional Information
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energy
439.91 Kcal
Carbohydrates
41.33 g
Protein
29.28 g
Fats
14.93 g