VEGETARISKA MARINERADE FILÉER MED QUINOA OCH GRÖN ÄRTHUMMUS

4 servings Serving

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets (4st filéer)
4 port Quinoa
250 g gröna ärtor (frysta)
1 paket fetaost (150g)
1 knippe färsk sparris
1 påse bladspenat (200g)
3 msk soja
2 msk honung
1 halvt granatäpple
olivolja (till stekning och marinad)
1 vitlöksklyfta
1 buljongtärning
citron efter smak
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Ta fram de gröna ärtorna ur frysen och låt dem tina. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen, ha gärna i buljong i vattnet.

Blanda ihop en marinad på soja, honung och olivolja. Pensla filéerna med marinaden och lägg dom på grillen eller i stekpannan. Grilla/stek även sparrisen.

För ärthummusen: Mixa ärtorna, citron, vitlök, lite olja samt salt och peppar med en stavmixer.

Gör en sallad med quinoan, sparrisen och bladspenat. Smula över fetaosten. Skär den grillade filéen i tunna skivor och lägg upp tillsammans med sallladen. Toppa med granatäppelkärnor. Servera tillsammans med ärthummusen!

Nutritional Information
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
439.91 Kilocalories
kolhydrater
41.33 Grams
Protein
29.28 Grams
fetter
14.93 Grams