Ingefärsmarinerade vegetariska filéer med nudelsallad

4 servings Serving

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets (4st filéer)
100 g glasnudlar
4 salladslökar
4 gulbetor
10 rädisor
färsk koriander
4 tsk riven ingefära
2 tsk riven vitlök
0,75 dl ljus soja
saften från 1 lime
1 msk sesamolja
1 msk agave eller lönnsirap
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Skär salladslöken i bitar. Koka nudlarna och lägg ner salladslöken på slutet. Spola nudlarna och löken i kallt vatten

Skär eller hyvla gulbetorna och rädisorna fint

Blanda alla ingredienser till marinaden. Stek filéerna och pensla sedan med marinaden. Använd den överblivna marinaden som dressing till nudelsalladen.

Servera och toppa med färsk koriander och sesamfrön.

Nutritional Information
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
273.67 kilokalorier
kolhydrater
31.88 gram
Protein
13.06 gram
fetter
6.63 gram