VEGANSKA NUGGETS MED TRE OLIKA DIPPSÅSER

4 servings Serving

Ingredienser

1 paket Hälsans kök veganska nuggets (300g)
2 mango
1 paprika
120 g salladslök
1 röd chili
2 msk olivolja
4 dl gröna ärtor
2-3 tomater
4 filéer grillad paprika
1 dl hackad färsk mynta
1 dl hackad färsk koriander
1 dl hackad färsk persilja
2 vitlöksklyftor
1 tsk kummin
Salt
Peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Mangosalsa :Skala mangon och skär i små tärningar. Tärna paprikan och strimla salladslök. Kärna ur och finhacka chilin.
Blanda allt med olivolja och smaka av med salt och peppar.

Grön ärtpesto: Blanda ärtor, vitlöks, färsk mynta, olivolja och citronsaft med en stavmixer och krydda med salt och peppar.

Tomatsalsa: Blanda tomater, grillad paprika, persilja och kummin med en stavmixer och krydda med salt och peppar.

Stek de veganska nuggets enligt anvisningarna på förpackningen och servera omedelbart med alla dippsåser.