Stek nötterna i en torr stekpanna till de fått lite färg. Lägg de i en skål. Värm oljan i samma stekpanna och stek filetbitarna enligt anvisningarna på förpackningen.
4 servings
Serving
10 MIN
Varaktighet
Lätt
SVÅRIGHETSGRAD
Ingredienser
1 paket Hälsans Kök Filet Pieces (320g)
100 g nötter (hälften cashewnötter och hälften pekannötter)
1 mango
1 avokado
150 g bladspenat
300 g ananas
200 g kikärter (från burk)
100 g granatäpple
30 ml citronsaft
3 msk matolja
Peppar
2 msk flytande honung
TILLAGNING
Gör samtidigt salladen. Lägg spenatbladen i en skål. Rengör frukten och avokado, skär i kuber och lägg i de i salladen.
För dressingen: blanda citronsaft, honung och krydda med salt och peppar. Häll dressingen över din sallad.
Blanda ned nötterna, kikärterna och filetbitarna i salladen.