Picknick salladsburkar

Sallad med Hälsans Kök Falafel

2 portioner
20 MIN
Lätt

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g spenat
80 g körsbärstomater
80 g riven morötter
60 g kokta edamames
10 g pumpafrön
30 g hallon
5 msk extra jungfruolja
3 msk äppelcidervinäger
Salt och peppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

1. Stek Hälsans kök falafel & koka quinoan

Förbered Hälsans Kök falafels enligt anvisningarna på förpackningen. Koka quinoa enligt instruktionerna på förpackningen (eller köp beredd).

2. Skär körsbärstomaterna

Skär körsbärstomaterna i hälften.

3. Krossa hallon med olivolja och vinäger

Krossa hallon med en gaffel och tillsätt olivolja och vinäger. Krydda och blanda.

4. Montera salladen i glasburkarna

Häll vinägretten i burken. Sedan quinoa, edamame, morot, falafel och körsbärstomater. Avsluta spenatblad och pumpafrön.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
36.7 gram
Energi
654.6 kilokalorier
fetter
35.6 gram
Protein
20.9 gram