Zucchini-spagettisallad med Hälsans Kök Filet Pieces

4 servings Serving
16 MIN Varaktighet
Lätt SVÅRIGHETSGRAD

Ingredienser

1 paket Hälsans Kök filet pieces
200 g zucchini spaghetti
60 g granatäpple
50 g pistaschmandlar
50 g bär
20 g veganost i grekisk stil
1,5 msk extra jungfruolja
10 g agavesirap
10 ml limejuice
Någon nyhackad koriander och mynta
Lite salt och vitpeppar
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Förbered Hälsans Kök Filet Pieces enligt anvisningarna på förpackningen.

Hacka pistagenötter grovt. Skär vegansk ost i grekisk stil i små kuber. Vispa oljan med limejuice, agavesirap och koriander och mynta. Kryddor, smaker och rättsmedel efter eget tycke.

Blanda zucchini-spagetti med de sensationella bitarna, granatäpple, pistaschmandlar, bär och vegansk ost i grekisk stil. Blanda med vinägrett.

TIPS: Byt ut koriander och mynta mot persilja. Strö sesam efter eget tycke.

Nutritional Information
PRODUKTINFORMATION
Per Serving
Energi
288.67 Kilocalories
kolhydrater
18.86 Grams
Protein
22.77 Grams
fetter
14.6 Grams