Skip to main content

Vegetarisk yakiniku med Pulled Beans

  • 4

  • 35 - 45 Min

  • 0 kcal

Innehåller: Sesamfrö

Ingredienser

  • 230 g Hälsans Kök Pulled Beans
  • 0.75 dl japansk soja
  • 2 msk farinsocker
  • 1.5 msk mirin (finns i asiatiska hyllan)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk färsk ingefära, riven
  • 1.5 msk sesamolja
  • Neutral olja till stekning
  • Jasminris
  • salladslök
  • Chili, skivad
  • Rostade sesamfrön
  1. Blanda ihop samtliga ingredienser till marinaden och vänd ner Pulled Beans. Låt stå i 20-30 minuter så att den suger åt sig all vätska.
  2. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Hetta upp neutral olja i en stekpanna och stek yakinikun på hög värme så att den får en krispig yta.
  4. Servera med hackad salladslök och rostade sesamfrön. Toppa med skivad chili för extra hetta.