Skip to main content

Vegetarisk nudelwok med filébitar

  • 4

  • 20 - 30 Min

  • 0 kcal

Innehåller: Sesamfrö, Gluten

Ingredienser

  • 1 paket Hälsans Kök Filébitar
  • 1 paket ris- eller äggnudlar
  • 0.5 st zucchini, grön eller gul
  • 0.25 st rödkålshuvud
  • 1 broccoli
  • 1 knippe salladslök
  • 3 msk mirin (finns i asiatiska hyllan)
  • 3 msk ljus soja
  • sesamfrön

1. Koka nudlarna och spola dem direkt i kallt vatten när de är klara.

2. Strimla rödkålen fint och skär broccoli, zucchini och salladslök i bitar.

3. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs filébitarna tillsammans med grönsakerna tills de fått fin färg.

4. Vänd ner nudlarna och häll på mirin och soja.

5. Servera och toppa med sriracha eller annan chilisås och sesamfrön.