viltgryta med pulled

Vegansk viltgryta med Pulled

Serving 4 portioner

Ingredienser

400 gram Hälsans Kök Pulled (ca 2 paket)
100 g svamp, t ex champinjoner, kantareller eller trattkantareller
4 dl havre- eller sojamatlagningsgrädde
1 umami- eller grönsaksbuljongtärning
3 tsk soja
1 msk mortlade enbär
lingonsylt
salt och peppar
potatismos
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk viltgryta med Pulled

Ibland längtar vi efter våra klassiska gryor. Denna med Hälsans kök påminner om viltgrytorna och smakar underbart med potatismos och lingon

TILLAGNING

1. Koka potatisen till Potatismoset

Koka potatis om man vill laga egen potatismos enligt eget recept eller följ instruktionerna på förpackningen.

2. Stek Hälsans kök Pulled

Stek Hälsans Kök Pulled tillsammans med svampen i lite olja

3. Häll på grädde och kryddning

Häll på grädden och resten av ingredienserna, smaka av med salt och peppar låt det koka ihop några minuter.

4. Servera Pulled grytan med potatismos och lingon

Servera med potatismos och lingonsylt.

NÄRINGSINNEHÅLL
PRODUKTINFORMATION

Per Serving

kolhydrater
11.3 gram
Energi
291.8 kilokalorier
fetter
15.7 gram
Protein
23.9 gram