229f35a712f30149ca4516341cf6e454_fajita.jpg

FAJITAS MED FILET PIECES

4 servings
25 MIN
Mellanliggande

Ingredienser

1 förpackning Hälsans Kök Filet Pieces (320 g)
4st mjuka tortillabröd
1 förpackning färdig fajita kryddmix
1 röd paprika
1 gul paprika
1 avokado
200 g majs på burk
salladsblad
1 lök
1 handfull koriander, färsk
1 tsk olivolja
limejuice
svartpeppar
chunky salsa
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

TILLAGNING

Förvärm ugnen till 180 ° C (160 ° C för varmluftsugn) Värm tortillabröden enligt förpackningen, vänta gärna med att värma de tills servering.

Skriva paprikan och löken.
Värm olja i en stekpanna.
Stek paprika och lök tills de börjar karamellisera, lägg åt sidan på en tallrik.

Tillsätt filébitarna i pannan och stek tills de fått färg, lägg tillbaka grönsakerna i pannan, tillsätt fajita kryddmix och följ instruktionerna på påsen, stek i ytterligare någon minut.

Gör en snabb salsa att servera med filétbitarna.
Tärna advokado och hacka lök. Häll av spadet från majsen.
Blanda majs, advokado och lök i en skål.
Pressa över limejuice, hacka den färska koriandern. Blanda alla ingridienser. Krydda med svartpeppar och salt.

Servera allt i skålar eller tallrikar på bordet och låt alla göra sina egna med valfritt tillbehör.
Testa även att byta ut tortillabröden mot salladsblad!